Tuesday, January 01, 2013

Recordatori Important: Drets del Consumidor

Suposo que en aquest moments, la gran majoria (els que ja us hagueu llevat) deveu estar jugant amb el vostre any 2013 recentment adquirit. És important però, recordar alguns aspectes importants dels drets i deures del consumidor.

Segons la legislació Europea, aquest any recentment adquirit disposa d'una garantia de dos anys. Si trobéssiu que el vostre any presenta algun defecte que pot ser atribuït a una mala fabricació, podeu retornar-lo.

Per poder exercir aquest dret, recordeu que es important conservar el ticket de compra de l'any en qüestió  Alguns establiments, a més, us ofereixen un període de quinze dies durant els quals tindreu la oportunitat de bescanviar-lo sense haver de donar cap raó, sempre, això sí, que el retorneu amb el ticket de compra i l'embalatge original.

Finalment només recordar-vos, que en cas de que acabeu retornant el vostre any 2013 a l'establiment on el vareu adquirir, el més habitual serà que us el substitueixin per un any 2012 com l'anterior (això si, nou de trinca).

Que gaudiu el vostre nou any!!

:-)

No comments: